Izjava o privatnosti

Mi u Vector Tuningu ozbiljno shvaćamo brigu o Vašim osobnim podacima te se striktno pridržavamo zakona o zaštiti podataka.

Osobni podaci prikupljani na ovoj internetskoj stranici služe samo za tehničku svrhu. Niti u jednom slučaju ovi podaci neće biti prodani ili proslijeđeni trećoj osobi. Koristimo podatke koje ste nam dali kako bi ispunili i obradili Vašu narudžbu.

 

Obrada podataka na internetskoj stranici Vector Tuning

Vector Tuning automatski prikuplja i pohranjuje u svojoj server log informacije koje nam Vaš preglednik šalje. To su:
Tip preglednika / verzija
Operacijski sustav
Prethodni URL (prethodno mjesto posjete)
Naziv računala s kojeg pristupate internetskoj stranici (IP adresa)
Vrijeme zahtjeva poslužitelju.

Ovi podaci nisu namijenjeni za pojedinačnog posjetitelja Vector Tuninga. Podaci će biti izbrisani nakon statističke procjene.

Općenito, možete posjetiti našu web stranicu bez otkrivanja osobnih podataka o sebi. Ne prikupljamo osobne podatke o vama (kao što su vaše ime i pojedinosti o kontaktu) kada posjetite ovu web stranicu, osim ako dobrovoljno ne pošaljete podatke pomoću jednog od dostupnih obrazaca za određenu svrhu (kontakt obrazac, registracijski obrazac, obrazac za kupovinur) i time date vašu privolu na prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka u navedene svrhe. Svi osobni podaci koriste se isključivo u svrhe radi koje su prikupljeni i za koje je dana privola. Privolu za obradu osobnih podataka mogu dati osobe s navršenih 16 godina ili više, dok za osobe mlađe od 16 privolu može dati roditelj ili skrbnik. Prikupljene podatke nećemo ni na koji način učiniti dostupnima neovlaštenim trećim osobama, osim u zakonom propisanu svrhu. Svi podaci se brišu nakon prestanka svrhe za koju su prikupljeni, odnosno prestankom ugovornog odnosa, a najkasnije po isteku svih zakonskih obveza povezanih s čuvanjem osobnih podataka.

Osobni podaci koji se prikupljaju temeljem kontakt obrasca su: ime i prezime i e-mail.
Osobni podaci koji se prikupljaju temeljem registracijskog obrasca i obrasca za kupovinu: ime i prezime, e-mail, adresa, grad i poštanski broj, država, broj telefona.
Osobni podaci koji se prikupljaju temeljem obrasca za distributere: tvrtka, ime i prezime, e-mail, adresa, grad i poštanski broj, država, broj telefona.

 

Pravo na informaciju

Uvijek imate pravo na informacije o Vašim osobnim podacima, njihovom podrijetlu i odredištu te svrhu pohrane istih. Informacije o pohranjenim podacima posjeduje službenik za zaštitu podataka na Vector Tuning internetskoj stranici.

Vector Tuning / Z. Malnar / G. Kepcija

Heerstr. 339
13593 Berlin
Njemačka

E-Mail: info@vector-tuning.hr

Tel.: +491637066077

Prema zakonu o privatnosti, imate pravo na besplatnu informaciju o pohranjenim podacima te pravo na ispravak, blokiranje ili brisanje podataka.

Za sva pitanja u vezi s prikupljanjem, obradom i korištenjem osobnih podataka, objavljivanjem, ispravkom, blokiranjem ili brisanjem podataka kontaktirajte nas na:

Vector Tuning / Z. Malnar / G. Kepcija

Heerstr. 339
13593 Berlin
Njemačka

E-Mail: info@vector-tuning.hr

Tel.: +491637066077

 

Ograničenje od odgovornosti

Sadržaj naše internetske stranice stvoren je s velikom pažnjom. Međutim, tvrtka Vector nije odgovorna za točnost, potpunost i aktualnost sadržaja.

Korištenje sadržaja internetske stranice je na korisnikovu vlastitu odgovornost. Autorovi tekstovi izražavaju mišljenje autora te nije nužno da isto mišljenje dijeli Vector Tuning. Samom upotrebom internetske stranice Vector Tuning nema ugovornog odnosa između korisnika i davatelja.

 

Vanjske poveznice

Naša internetska stranica sadrži linkove na stranice trećih strana ( "vanjske poveznice"). Ove internetske stranice su odgovornost njihovih operatora. Vector Tuning nema nikakav utjecaj na dizajn i sadržaj povezanih stranica. Uključivanje vanjskih veza ne znači da Vector Tuning stoji iza poveznice ili sadržaja povezane stranice.

 

Autorska i srodna prava

Neki sadržaji objavljeni na našoj internetskoj stranici podliježu njemačkom autorskom pravu i pomoćnim autorskim pravima. Svaka uporaba koja nije dopuštena od strane njemačkog autorskog prava i pomoćnih autorskih prava zahtjeva prethodno pismeno odobrenje od strane Vector Tuninga ili njegovih odgovarajućih vlasnika. To se posebno odnosi na kopiranje, uređivanje, prevođenje, optimizaciju tražilica (na stranici i izvan nje), skladištenje, obradu i reprodukciju sadržaja u bazama podataka ili drugim elektroničkim medijima i sustavima. Sadržaj i prava trećih osoba su označene kao takve. Neovlašteno umnožavanje ili distribucija pojedinih sadržaja ili kompletnih stranica nije dopušteno i kažnjivo je. Dozvoljena je samo izrada kopija i preuzimanja za osobne, privatne i nekomercijalne svrhe.

Predstavljanje ove internetske stranice kao vanjskog okvira na drugu stranicu dozvoljeno je samo uz pismenu dozvolu.